Toolbox

Velkommen til vi bygger for livets kampagnetoolbox. I oversigten herunder kan du kan frit downloade filer fra kampagnen.

Du bruger materialer fra toolboxen på denne måde:

  1. Find billede/grafik i oversigten herunder
  2. Klik på link til filen
  3. Gem til egen pc
  4. Anvend filerne på egne kanaler
download kampagnematerialer

Toolbox

Præsentation af kampagnen ”Vi Bygger For Livet” med kernefortælling, strategisk afsæt og guide til materialer, som kan anvendes af regionerne. 

I denne mappe kan du frit downloade alle casepersoner samt alle tilhørende stemningsbilleder. Den første fil er en introduktion til casepersonerne, hvor du kan læse meget mere om den enkeltes situation, baggrund og region.

Troels                                   

Anne-Grethe

Bente

Erik

Henriette

Ingvar

Jørgen

Jesper

Karin

Mette

Ole

Ole læge 

Pernille

Mette pårørende

Sanne

 

I det følgende kan du downloade hver enkel casepersons portrætfoto. Alle filer er i høj opløsning. 

I denne mappe kan du downloade de enkelte stemningsbilleder, som er tilknyttet til hver caseperson og som kan bruges til web, PPT og sociale medier. Alle filer er i høj opløsning. 

Plakater med casepersoner, som kan bruges på hospitaler, til intern kommunikation og som afsæt for markedsføring af aktiviteter. Filerne kan downloades som PDF og i InDesign, hvis man ønsker at redigere. Filen indeholder tre forskellige plakater med hver sin caseperson.

Roll ups til forhallen eller byggeudstilling. I denne mappe finder du en roll up i formatet 200x85. Filen findes både som PDF og i InDesign, hvis redigering ønskes.

I denne mappe kan du downloade bredformede billeder af de casepersoner, som bliver brugt på forsiden af www.vibyggerforlivet.dk. 

I denne mappe finder du de filer, som er blevet anvendt på sociale medier til Åbent hospital 2017. Filerne findes både som png-formart og i InDesign, hvis der ønskes redigering. Yderligere indikerer hver fil også, hvilken platform den skal anvendes på. Denne mappe bliver opdateret løbende.

I denne mappe kan du både downloade rå-filerne til de anvendte infografikker og eksempler på færdige og anvendte infografikker. I rå-filerne skal du selv indsætte farve, tekst og andet. De findes både i hvid på transparent baggrund og i sort på transparent baggrund. 

Færdige infografikker

Hvid på transparent baggrund 

Sort på transparent baggrund

Her finder du de ikoner, som hovedsageligt er anvendt ved Åbent hospital arrangementet. Filerne findes både i hvid på transparent baggrund og i sort på transparent baggrund.

Hvid på transparent baggrund

Sort på transparent baggrund

Her kan du finde de skrifttyper, som er godkendte i kampagnen. Du finder også en manual i, hvordan man anvender de forskellige skrifttyper.

Her kan du frit downloade alle fem regioners logo i png-format. Alle logoer er hvide med transparent baggrund. I denne mappe finder du også et samlet logo for alle fem regioner.