Gå til indhold

Åbent Hospital 2021: Flere regioner holdte coronasikre arrangementer

Selvom Åbent Hospital ikke blev afholdt som en national begivenhed i alle fem regioner i 2021, havde udvalgte hospitaler arrangeret coronasikre åbent hus-arrangementer på Åbent Hospital-dagen søndag d. 5. september. Læs om de afholdte arrangementer herunder.

Det historiske byggeri af to millioner kvadratmeter nye hospitaler med bedre behandling og rammer for patienterne er i fuld gang. 

Arrangementer til Åbent Hospital 2021

Se og læs mere om arrangementer til Åbent Hospital herunder:

Region Hovedstaden

Rigshospitalet - Rigshospitalet inviterer alle interesserede til Åbent Hus, hvor der ved tre arrangementer fortælles om og vises rundt i de nye bygninger og igangværende byggerier. 

Ny Psykiatri på Bispebjerg - Besøg psykiatrien på Bispebjerg og få et indblik i, hvordan det er at være patient og medarbejder på et psykiatrisk hospital gennem en unik rundvisning.

Nyt Hospital Nordsjælland - Kom til Åbent Hospital på Nyt Hospital Nordsjælland, hvor hospitalsklovnen underholder og de store maskiner fascinerer.

Nyt Hospital Hvidovre - Åbent Hus på byggepladsen: Nu kan du komme på rundvisning i Hvidovre Hospitals nye center.

Steno Diabetes Center Copenhagen - Vær med til udendørs guidet tur med besøg i taghaven på Steno Diabetes Center Copenhagen i Herlev.

Region Sjælland

Sjællands Universitetshospital - Tag med på en rundtur i nederste etage af senge- og behandlingsbygningen på Sjællands Universitetshospital, der netop har fået sin fulde højde på ni etager. 

Region Syddanmark

Nyt OUH (BEMÆRK særdato: Afholdes søndag den 19. september 2021) - Åbent Hus på OUH bliver i år en gående rundvisning på byggepladsen. 

Region Midtjylland

Hospital Livsstilcenter Brædstrup - Hør om stedet tilbud og den viden, som livsstilsforløbet og genoptræningen er bygget op omkring, når centeret byder indenfor til Åbent Hus. 

Aarhus Universitetshospital - OBS Fuldt booket - ikke flere pladser Kom med og få et indblik i Forum-byggeriet på toppen af Aarhus.

Region Nordjylland

Ingen arrangementer i 2021.

Store kraner og store tanker

Der ligger store tanker bag de store kraners arbejde med mål om mere sammenhængende patientforløb, effektivitet og højere kvalitet. Samlet er der 40 byggeprojekter, hvor pårørende og medarbejdere er med i byggeprocessen.

De nye og ombyggede hospitaler, der alle står færdige i 2025, kommer til at tilbyde faciliteter og teknologi i særklasse. Og Åbent Hospital er normalt en spændende dag, hvor du, din familie og dine venner er inviteret indenfor, så I kan se danmarkshistoriens største byggeprojekt i knap 1000 år med egne øjne og møde de dygtige medarbejdere.

nye hospitaler 2015-2025

Vi bygger for livet - også på Facebook

Du kan også møde Åbent Hospital på Danske Regioners Facebook-side. Her samler vi fortællingerne om, hvordan vi udvikler vores sundhedsvæsen. 

nye hospitaler 2015-2025

Åbent hospital 2019

Hospitalsbyggerier over hele landet inviterede til Åbent Hospital søndag d. 1. september 2019, hvor du kunne snuse til fremtidens hospital og møde de mange ildsjæle, der gør det til virkelighed. Flere end 21.000 danskere besøgte Åbent hospital i 2019.