Gå til indhold

Åbent Hospital 2021: Flere regioner holder coronasikre arrangementer

Åbent Hospital afholdes ikke som national begivenhed i alle fem regioner 2021, men vi er glade for at fortælle, at udvalgte hospitaler afholder coronasikre åbent hus-arrangementer på Åbent Hospital-dagen søndag d. 5. september.

Det historiske byggeri af to millioner kvadratmeter nye hospitaler med bedre behandling og rammer for patienterne er i fuld gang. 

  • Arrangementer vil løbende blive tilføjet her på siden efterhånden som de tikker ind.

 

Glæd dig til udvalgte fysiske eller virtuelle arrangementer 5. september 2021

I 2021 bliver fællesbegivenheden Åbent Hospital, hvor byggerier i alle fem regioner åbner dørene for danskerne, ikke for fuld damp på grund af coronapandemien. Men du kan glæde dig til, at en række hospitaler og sundhedshuse holder coronasikre arrangementer den 5. september 2021.

Vi aflyste i 2020

I 2020 fik danskerne i Region Hovedstaden, Region Sjælland, Region Syddanmark, Region Midtjylland og Region Nordjylland ikke mulighed for at komme ind på byggepladserne til åbent hus på hospitalerne den første søndag i september. COVID-19-epidemien og dens vidtrækkende følger fik regionerne til at aflyse årets store landsdækkende begivenhed Åbent Hospital. Nyt OUH, hvor der endnu ikke er patienter, gennemførte som det eneste hospital i 2020 et drive-in åbent hus i et coronasikkert setup. 

21.000 besøgende i 2019

Tilbage i 2019 besøgte over 21.000 danskere hospitalsbyggerier i de fem regioner, der for tredje år i træk inviterede til åbent hus.

Store kraner og store tanker

Der ligger store tanker bag de store kraners arbejde med mål om mere sammenhængende patientforløb, effektivitet og højere kvalitet. Samlet er der 40 byggeprojekter, hvor pårørende og medarbejdere er med i byggeprocessen.

De nye og ombyggede hospitaler, der alle står færdige i 2025, kommer til at tilbyde faciliteter og teknologi i særklasse. Og Åbent Hospital er normalt en spændende dag, hvor du, din familie og dine venner er inviteret indenfor, så I kan se danmarkshistoriens største byggeprojekt i knap 1000 år med egne øjne og møde de dygtige medarbejdere.

nye hospitaler 2015-2025

Vi bygger for livet - også på Facebook

Du kan også møde Åbent Hospital på Danske Regioners Facebook-side. Her samler vi fortællingerne om, hvordan vi udvikler vores sundhedsvæsen. 

nye hospitaler 2015-2025

Åbent hospital 2019

Hospitalsbyggerier over hele landet inviterede til Åbent Hospital søndag d. 1. september 2019, hvor du kunne snuse til fremtidens hospital og møde de mange ildsjæle, der gør det til virkelighed. Flere end 21.000 danskere besøgte Åbent hospital i 2019.