Gå til indhold

Nyt Hospital Glostrup

Region Hovedstaden udvider Rigshospitalet Glostrup ved at opføre et Neurorehabiliteringshus, hvor specialiserede afdelinger til Østdanmark samles.

På Rigshospitalet - Glostrup bliver der bygget et nyt neurorehabiliteringshus, der skal skabe rammerne for den bedste pleje, behandling og genoptræning af patienter med skade på hjerne og i rygmarv fra hele Østdanmark.

Neurorehabiliteringshuset skaber god plads til genoptræning af patienter med sine 125 enestuer fordelt på 25.000 m2. Herudover vil udendørs træningsarealer og forskellige værksteder give gode muligheder for at variere hverdagen. Det nye hus skal rumme alle livets aspekter fra ro og privatliv til snak og fællesskab, selvfølgelig kombineret med den bedste behandling og genoptræning.

Fremtidens rehabiliteringshus skal levere en behandling, hvor patienter, pårørende og personale arbejder sammen om det fælles mål at bringe patienten tilbage til så normalt et liv som muligt. Samtidig skal huset være med til at udvikle og understøtte faglig ekspertise og viden indenfor neurorehabilitering på højt niveau både nationalt og internationalt.

Du kan læse mere om byggeriet på vores hjemmeside www.rigshospitalet.dk/nythospitalglostrup.

Fakta om byggeriet

  • Byggeperiode: 2020-2022.
  • Budget: 0,9 mia. kr. (BOI-2020)
  • N-huset bliver 25.000m2.