Hvad sker der i verden indenfor bilbranchen? Hvordan påvirker de seneste teknologiske fremskridt, politiske beslutninger og miljømæssige udfordringer bilmarkedet? Og hvilke muligheder og udfordringer er der for både forbrugere og erhvervsliv? Alt dette og mere kan du følge med i på det danske bilmedie Boosted.dk.

En kilde til den seneste viden om biler
Boosted.dk er Danmarks største nyhedsmedie med fokus på biler. På sitet finder du daglige nyheder om alt fra de nyeste elbiler, ladestandere og lovgivning – til de flotteste superbiler, unikke ombygninger og spændende bilmesser.

Boosted.dk er ikke kun forbeholdt entusiaster og mekanikere, men henvender sig også til almindelige forbrugere, som ønsker at holde sig opdateret om den seneste udvikling og få inspiration til deres eget køb af en bil – uanset om det er en elbil, en bil med forbrændingsmotor, ny bil eller brugt bil.

Få adgang til anmeldelser, test og sammenligninger
På Boosted.dk kan du også finde detaljerede anmeldelser, test og sammenligninger af de nyeste produkter inden for transport. Sitet har over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver eneste måned. Boosted Magazine var for år tilbage et trykt magasin – i dag er det kun online. Og endda det største site med bilnyheder i Danmark.

Også på sociale medier er Boosted.dk størst. Sammen med søstersitet Mandesiden.dk har medierne på Facebook, Instagram og Snapchat i alt over 165.000 følgere. Det bliver ikke større. Så er du på udkig efter de seneste nyheder om biler af enhver slags, bør du svinge forbi Boosted.dk med det samme. Og er du ikke nødvendigvis stor bilentusiast, kan du også bliver klogere på sitet, hvor der er masser af artikler om lovstof, beslaglæggelser, klima, biltræf og meget, meget mere.

Categories:

Tags:

Nylige kommentarer

Der er ingen kommentarer at vise.