Forårets første 4 kampe er afsluttet og vi træder nu ind i den sidste spillerunde i Danmarks bedste fodboldrække superligaen. Der er masser på spil og hele fem hold kæmper om en plads i top 6 og dermed superligaens mesterskabsspil.

De er med i mesterskabsspillet

AGF og FCK har på baggrund af en rigtig god start på det nye år sikret sig en plads blandt de bedste 6 hold allerede nu før sidste spillerunde. FCK har sågar ædt sig ind på rækkens tophold FC Nordsjælland, og vinder deres rivaler Brøndby i sidste runde har FCK muligheden for at gå ind i ligaens mesterskabsspil som førerhold. FCN og Viborg har ikke helt kunne følge op på holdene meget flotte efterår, men er stadig sikret en plads i slutspillet takket være deres pointhøst før årsskiftet.

De skal kæmpe om at komme med i mesterskabsspillet.

Både Brøndby, Randers, Silkeborg, OB, og FCM har muligheden for at komme med i superligaens mesterskabsspil. De skal kæmpe om de to resterende pladser i top 6. Brøndby møder FCN på udebane og skal se om de kan følge op på deres fine start. Jesper Sørensen har indtil nu har hentet 9 ud af 12 point med sit hold. Med en sejr er de direkte videre i top 6, og kan på den måde selv afgøre deres skæbne. De kan også nøjes med uafgjort såfremt at Silkeborg ikke vinder deres kamp. Randers skal til Aalborg hvor de møder Aab, der skal forsøge at samle point så de kan komme væk fra bunden og undgå nedrykning. Randers skal ligesom Brøndby bruge en sejr for at være sikker top 6. De kan nøjes med uafgjort såfremt hverken Silkeborg, OB eller FCM vinder.

Silkeborg ligger akutelt på 7 pladsen. De skal op imod FCM i en duel om at komme i top 6. Ingen af holdene kan bruge uafgjort og skal derfor begge ud og jagte en sejr. Selv med 3 point er ingen af holdene sikre da de er afhængige af Brøndby og Randers resultater. Til sidst skal OB på 8 pladsen til Aarhus hvor de skal op imod AGF. Her skal OB have en sejr for at kunne komme ind i top 6.

Derfor ligger den sidste spille runde om til en kæmpe drama, hvor det især må siges at være en større fiasko for Brøndby og FCM hvis ikke de formår at spille sig med ind i top 6.

De er sikre på nedrykningsspillet

I bunden af rækken finder vi AC Horsens, Aab og Lyngby. For holdene her handler det om at forsøge at vinde point til nedrykningsspillet så de kan komme væk for de to nederste pladser som er udslagsgivende i forhold til nedryjning. Dem ligger Lyngby og Aab på akutelt med 15 point hver. De har derfor et travlt forår foran sig hvor de skal se om de kan hente Horsens som ligger foran med 22 point.

Derfor er der meget på spil for alle hold i hele Danmarks fodbold liga. Her har et uhyre jævnbyrdigt efterår lagt grundstene for at vi går et enormt spændene forår i møde. Fyldt med drama, skuffelser og ikke mindst store sejre.

https://superliga.dk/

Categories:

Nylige kommentarer

Der er ingen kommentarer at vise.