Jeg tog tidligt i efteråret på en rejse til Madrid i Spanien. Her kan i læse lidt om mine erfaringer og oplevelser i byen.

Ankomsten

Jeg har altid haft drømt om at besøge Madrid. Jeg har hørt om byens rige historie og fascinerende kultur, og i efteråret satte jeg mig for at opleve alt det, som byenhar at byde på.

Da jeg kom til Madrid, ankom jeg på en varm og solrig dag, og jeg følte straks den livlige energi i byen. Jeg brugte de første par dage på at udforske byen til fods, o opdagede hurtigt de smukke pladser, hyggelige gader og imponerende bygninger, som byen kendt for.

Kulturelle oplevelser

Jeg brugte mange timer på museer. Der er mange impornerende kunstværker og historiske artefakter, at se i Madrid. Jeg besøgte også de mange forskellige restauranter og caféer og jeg må sige at jeg godt kan lide den spanske madkultur.

En aften tog jeg på en tapas-tur, hvor jeg smagte på en række forskellige spanske retter og lærte om de forskellige ingredienser og traditioner bag hvert måltid. Det var en oplevelse, jeg aldrig glemmer.

Real Madrid

Som fodbold fan skulle jeg selvfølgelig også ind og opleve bernabeu og Real Madrid spille. Jeg var så heldig at turen faldt sammen med en kamp mod øboerne fra Mallorca. En glimrende kamp Real Madrid vandt 4-1. Skøn oplevelse! Og fedt at få lov at mærke byen efter sådan en sejr.

Vi ses igen

Madrid er en fantatisk by og jeg kan kun anbefale den. Jeg tager mange fantastiske minder og oplevelser med mig hjem. Jeg kommer helt sikkert til at vende tilbage til byen en dag og fortsætte med at udforske byen og dens mange historier.

Categories:

Nylige kommentarer

Der er ingen kommentarer at vise.