For snart et år siden fik min familie og jeg årskort til Zoo. Det har vist sig at være en fremragende investering med to børn der har nydt det. Det har været et godt incitament til at komme ud af døren de weekender hvor ingenting sker. Grundet dyrernes naturlige adfærd er det aldrig til at forudse hvad man oplever og på den måde bliver alle ture forskellige.

Forberedt hjemmefra

Vi tager ofte derind omkring kl 10. Vi har hjemmefra sørget for madpakker og købt lidt brikjuice. Vi bruger maks 10 min på at finde parkering og så går vi ellers op og bipper os ind via vores Zoo app. Man køber en vogn og så er dagen ellers igang.

Starten på vores tur

Vores datter skal altid ind og se Flamengoerne som det første når vi kommer ind i Zoo. Flamengo! Flamengo! Derfor starter vores dag altid der. Lige ved siden af har løverne deres anlæg, og vi har været så heldige et par gange at ramme ind i deres fodringstid, som vores børn er meget fascineret af. Derudover er der kommet løveunger som også fanger deres interesse. Derfra går turen altid forskellige veje. Nogle gange savannen og børnezoo først, andre gange arktisk, og nogle gange er det over til bavianer og grine af deres røde numser.

Oplevelser af dyrerne

Ved siden af Savannen ligger et flodhesteanlæg kun adskilt af et træhegn. Flodhestene har ligeledes også fået en unge. Den har vi haft meget sjov med at iagtage. Den måde den vralter rundt når den går. Den er præcis lille nok til at kunne gå gennem hegnet, og derfor bevæger sig også frit rundt på savannen. Der er vi blevet undholdt med nedstirrings konkurrence mellem flodhesten og girafferne. Engang skulle flodhesten mellem de to anlæg, og sad næsten fast i hegnet sådan at den virkelig skulle presse sig igennem. Meget underholdene. Derfor er Zoo altid sjovt at besøge. Man ved aldrig hvad dyrerne finder på. Så hver tur bliver anderledes end den sidste.

Traditioner

Vi har lavet en tradition med vores børn for at de får lov at bruge 20kr på de her fang et dyr automater, der er placeret rundtomkring i parken. Så hver eneste gang vi skal hjem fra Zoo, har vi en bamse med til hver. Ligesom vi altid sidder og spiser ved siden af flodhesteanlægget. Sådan får man også skabt nogle hyggelige traditioner og rammer som er med til at skabe minder for familien.

https://www.zoo.dk

Categories:

Nylige kommentarer

Der er ingen kommentarer at vise.